Noaptea Tarziu a lansat o noua parodie: "Bate-ma"
2018-06-05 16:57:12

Dupa ce s-a stabilit ca “O zacusca vine de la maica-mea” si au lansat un manual de “YouTuber”, Cuza, Cucu si Emi, adica Noaptea Tarziu, lanseaza “Bate-ma”, o super parodie dupa cel mai recent single al Deliei, “Du-te-ma”.

Bormasini, pufuleti, benzi adezive alaturi de perii de sarma sunt sarea si piperul celei mai romantice nopti pe care ti-o poti imagina. Dotati cu recuzita adecvata pentru „Fifty Shades”, oricare dintre volume, baietii s-au echipat cu un aspirator aratos si au dat drumul la treaba.

“Demult am vazut nebunia si ascensiunea “Fifty Shades” si desi am lasat-o moarta o perioada, nu am uitat de asta! Piesa Deliei care are tot o tenta erotica ne-a inspirat si am zis ca asta e momentul. Am incercat sa facem clipul asemanator clipului ei, dar in stilul nostru. Feedback-ul a fost unul foarte bun. Chiar daca am avut o mica doza de retinere, ne asteptam sa creeze putina controversa. Lumea a inteles amuzamentul si foarte multe domnisoare chiar au recunoscut faptul ca se regasesc oarecum in versurile noastre :)”, declara Emi.

Dupa ce a avut roluri de fata in parodii precum “Are fata schimbatoare” (Noaptea Tarziu & JO) si in “Nunta mea” (Noaptea Tarziu), Cucu este din nou “foarte aranjata”. In clip, vlogger-ul apare chiar si in cada, ca in videoclipul Deliei, insa, acoperit de pufuleti.

Cu un proiect super cool, in care cele mai mari hituri din muzica se transforma in cele mai funny parodii, baietii de la Noaptea Tarziu a cucerit internetul si au devenit unii dintre cei mai importanti vloggeri din Romania. Pana in prezent, baietii au lansat peste 230 de videoclipuri, au adunat 1,3 milioane de abonati pe YouTube si aproape 400.000.000 de vizualizari pe YouTube. Recent, cei trei baieti au aniversat 4 ani de glume bune si parodii nebune.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna clipul piesei “Bate-ma”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *