"No me digas" - declaratie de dragoste pe ritmuri latine
2015-08-05 12:53:10

music-picture (20)

Dupa un an de zile petrecut departe de public, timp in care a produs doar cateva piese pentru online, Arando Marquez revine cu un single dinamic, al carui ritm creeaza dependenta de la prima ascultare.

“No me digas” este o colaborare cu Hevito si a fost produsa in studiourile Rappin On Production. Alaturi de Connect-R, Florin Buzea si Razvan Matache, aceasi echipa cu care DJ-ul colaboreaza de cinci ani, Arando Marquez a dat nastere unui single in care se poate regasi fiecare dintre noi, orice barbat si orice femeie care nu se feresc sa iubeasca.

“No me digas” poate fi povestea fiecaruia dintre noi! Chiar daca vara, anotimpul in care ne indragostim cei mai multi dintre noi, ne paraseste cu pasi repezi, “No me digas” ramane sa ne incante in orice moment al zilei, atunci cand, atinsi de sageata lui Cupidon, ne lasam invaluiti de fiorii iubirii si vrem sa imbratisam in ritmuri de dans persoana de care ne-am indragostit.

Si parca nimic nu se implesteste mai bine cu pasiunea adevarata asa cum o fac ritmurile latine.

Arando Marquez este un binecunoscut DJ care activeaza inca din 1999. Mixurile sale au inceput sa capete faima in 2008, fiind o prezenta mult apreciata la inceput in cluburile pitestene, iar apoi in cluburile din intreaga tara.

Arando a mixat alaturi de DJ cunoscuti si a incalzit atmosfera pentru nume ca ATB sau Josh Gallahan. In 2011 lanseaza single-ul “Shambala”, urmat de “Need Ya” si colaborari cu artisti celebri din Romania precum Randi (“Run Away”) sau Pepe (“E vara mea”). In vara lui 2014, Arando Marquez a lansat un nou single: “N-am niciun stres”.

Hevito, pe numele sau real, Manuel Severino Hernandez, este una dintre cele mai exotice prezente din showbiz-ul autohton. S-a nascut in Republica Dominicana, insa decide sa renunte la tot si sa o ia de la capat intr-o tara straina. In 2011, artistul decide sa se stabileasca in Romania.

Cu muzica face cunostinta abia la 17 ani, iar pana in prezent are la activ cateva piese lansate, care beneficieaza si de videoclipuri, printre care “Negra Linda” si “Sensual”.

In 2005, dominicanul este ales sa cante la o gala dedicata victimelor atacului terorist de la 11 septembrie, prestatia lui impresionandu-l pe presedintelui tarii, care l-a numit “Hevito”, cuvant care inseamna maret sau invingator.

Like and share! Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *