Nikita si ale lui 1000 VISE
2019-10-03 19:51:23

Nikita este una dintre cele mai promitatoare aparitii noi din industria muzicala. El este un tanar muzician ambitions care a dat startul pasiunii pentru muzica inca de pe vremea copilariei, atunci cand, impreuna cu fratele lui, au debutat pe Youtube cu doua clipuri sub numele trupei «Camera 65».

«L-am observat în rețelele sociale și am sesizat că are priză la public. Mi-a părut talentat și mult prea visător, m-am gândit atunci la oportunități: de ce să nu-i dau șanșa unui tânăr, să-l ajut să decidă care vis, din cele o mie, este prioritar? Evident, prioritate a avut muzica și, astfel, Nikita a devenit artist al labelului Sens Music», a declarat fondatorul Sens Music, Vlad Costandoi cu ocazia lansării clipului 1000 de Vise.

Nikita, cu numele sau de buletin Nichitișîn Victor, este origirar din municipiul Soroca, Republica Moldova și datorită relațiilor de colaborare dintre Sens Music Moldova și Roton Romania, a luat nastere coproducție muzicală, filmată de echipa SpoialăBrothers. Imediat după lansarea clipului, Nikita se va reloca in București, unde va continua sa faca muzica in studiourile Roton Romania.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *