Nicoleta Nuca revine cu un nou single care se numeste "Alt Tu"
2017-06-13 18:44:18

Nicoleta Nuca revine cu un nou single care se numeste “Alt Tu”. Este prima piesa la care artista contribuie cu partea de compozitie atat ca muzica, dar si versuri, o experienta noua in cariera ei.

“Alt Tu” este prima piesa in care mi-am pus si eu amprenta de compozitoare alaturi de Theea Miculescu. Este o piesa-manifest in care e prezenta o particica din mine, din experientele mele si felul meu de a fi si sunt sigura ca se vor regasi multe femei”, a spus Nicoleta Nuca.

Videoclipul piesei “Alt Tu” a fost regizat si filmat de SAN, cu care artista a mai colaborat si pentru single-ul anterior “Insula” in colaborare cu NOSFE. De styling-ul Nicoletei s-a ocupat Eniko Szanto, de make-up Edith Mihaiciuc si hair-styling Florin Hova.

Primul single al Nicoletei Nuca, “Nu sunt” a fost un adevarat succes, fiind in continuare difuzat pe posturile de radio si TV. Ulterior, Nicoleta si-a surprins fanii cu piesele “Linistea”, “Inima mea” si “Castele de nisip”, urmate de cele doua single-uri compuse de Carla’s Dreams, “Amintiri” si “Cand pleci”.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna videoclipul piesei “Alt Tu”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *