Nicoleta Nuca lanseaza un nou single "Insula" cu videoclip oficial in colaborare cu NOSFE de la Satra B.E.N.Z.
2017-04-10 15:09:55

Nicoleta Nuca revine cu cel de-al doilea single din 2017, “Insula”, impreuna cu videoclipul oficial.

De data aceasta, piesa este o colaborare cu NOSFE de la Satra B.E.N.Z., unul dintre cele mai pe val proiecte muzicale din Romania.

Piesa a fost compusa de Theea Miculescu si produsa de Alexandru Antonescu (Zagga) si Catalin Tamazlicaru (Nomad Music), producator executiv Cornel Ursache (GreenEye Music), mix si master Madalin Rosioru.

“«Insula» vorbeste despre distanta si in acelasi timp emotia, care apar intr-o relatie. Sunt foarte incantata de rezultatul final si vreau sa ii multumesc lui NOSFE pentru toata contributia la aceasta piesa.”, a declarat Nicoleta Nuca.

“Insula” este o piesa care m-a transpus intr-o alta lume. Cand am scris versurile, mi-am imaginat ca sunt inconjurat de o apa infinita si ca ma predau ei fara niciun regret. Am apreciat-o dintotdeauna pe Nicoleta, pentru vocea si determinarea ei. Ma bucur foarte mult de aceasta colaborare. Bless!”, a spus NOSFE.

Regizorul si DoP-ul videoclipului “Insula” este SAN, iar de tinuta Nicoletei s-a ocupat Eniko Szanto, de make-up Edith Mihaiciuc si hair-styling Florin Hova.

Primul single al Nicoletei Nuca, “Nu sunt” a fost un adevarat succes, fiind in continuare difuzat pe posturile de radio si TV. Ulterior, Nicoleta si-a surprins fanii cu piesele “Linistea”, “Inima mea” si “Castele de nisip”, urmate de cele doua single-uri compuse de Carla’s Dreams, “Amintiri” si “Cand pleci”.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul piesei “Insula”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *