Nicoleta Nucă lansează „Suflet nebun", o piesă compusă de Marco&Seba
2018-05-22 21:12:24

„Suflet nebun” este numele celei mai recente piese a Nicoletei Nucă, o melodie cu un sound fresh, asemenea nopților de vară. Piesa este compusă de celebrii producători Marco&Seba, autorii celor mai de succes piese ale INNEI și cei care, de-a lungul anilor, au lansat unele dintre cele mai ascultate piese românești, atât în țară, cât și în străinătate. Aceasta este a doua colaborare a Nicoletei cu Marco&Seba, după piesa „Când pleci”.

„Este o piesă diferită de ceea ce am cântat până acum, e mai dinamică, mai fresh, de vară. Mi-am dorit o schimbare și mi-am zis că e timpul să mă bucur de vârsta pe care o am și să mă distrez mai mult, așa că „Suflet nebun” este un prim pas spre ceea ce îmi doresc eu din punct de vedere muzical”, spune Nicoleta.

Versurile piesei „Suflet nebun” sunt semnate de Theea Miculescu, muzica de Marcel Botezan și Sebastian Barac, celebrul duo de producători Marco&Seba, în vreme ce videoclipul este regizat de Roman Burlaca, DoP George Secrieru (BR Films).

Anul trecut Nicoleta a lansat piesele „Ai uitat cine ești”, „Alt tu”, prima piesă la care artista a contribuit și cu partea de compoziție – muzică și versuri, precum și piesa „Insula”, o primă colaborare cu NOSFE de la Șatra B.E.N.Z. Nicoleta s-a făcut remarcată în cadrul emisiunii de talente „X Factor”. Primul single al Nicoletei Nucă, lansat după participarea la „X Factor”, a fost piesa „Nu sunt”, un adevărat succes, melodia fiind în continuare difuzată pe posturile de radio și TV. Alte piese lansate de artistă în cariera sa sunt „Liniștea”, „Inima mea”, „Castele de nisip”, precum și două single-uri compuse de Carla’s Dreams, „Amintiri” și „Când pleci”.

Așadar, acestea fiind spuse, vă invit cu multă plăcere să urmărim împreună clipul piesei “Suflet nebun”, apoi vă aștept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *