Nicole Cherry lansează împreună cu Mohombi single-ul "Vive la Vida"
2015-09-04 16:38:04

Nicole_Cherry_Mohombi

Nicole Cherry este, cu siguranţă, artista cu cea mai bună ascensiune muzicală din ultimii doi ani. A scos hituri după hituri, la o vârstă la care alţi adolescenţi încă se joacă. “Cireşica”, aşa cum este alintată de cei apropiaţi, a reuşit să îşi uimească fanii cu un mesaj neaşteptat. Ce-i drept, într-o manieră pozitivă, căci Nicole a lansat, împreună cu MediaPro Music, un nou single “Vive la Vida”, un featuring cu artistul de talie internaţională Mohombi.

Piesa a fost compusă de echipa suedeză LaClique Music, şi, aşa cum ne-a obişnuit, talentata cântăreaţă ne îndeamnă pe toţi să zâmbim mereu și să ne bucurăm de muzica ei, ingredientul perfect pentru o viaţă frumoasă.

Mohombi este la cea de-a doua colaborare cu un artist român, primul fiind Costi Ioniţă, pentru piesa “I need your love”, un single devenit superhit în toată lumea.

Nicole Cherry a ţinut ca această nouă melodie să fie cea care-i va aduce succesul internaţional mult dorit, de aceea, acum, are o nouă echipă de management, Creative District, alături de care spear să câștige premiul Grammy mult dorit şi un feat cu Justin Bieber.

Vă invit cu mare drag urmăriți mai jos noul videoclip al îndrăgitei Nicole Cherry, “Vive la vida”, o reușită colaborare cu Mohombi. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *