Nico Santos lanseaza piesa „Unforgettable"
2019-03-15 22:05:42

Nico Santos continua initiativa de a-si bucura fanii cu o serie de piese bonus, integrate ulterior pe albumul „Streets Of Gold”, si lanseaza piesa „Unforgettable”, un veritabil imn de petrecere in compania caruia iti vei dori sa petreci toate serile de weekend.
Piesa vorbeste despre o situatie pe care toata lumea a experimentat-o: o aventura de o noapte cu o persoana pe care nu o vei mai vedea niciodata, care ti se intipareste pentru totdeauna in minte.
„Cel mai important lucru de care trebuie sa tii cont este ca aceea este o noapte speciala. De fiecare data cand vei auzi acest cantec, imaginea acestei persoane iti va reveni minte”, declara Nico Santos.
Piesa a fost scrisa de catre Nico si prietenul sau, Neil Ormandy (James Arthur, Eric Prydz, Welshly Arms), in Los Angeles. „Unforgettable” reprezinta o premiera pentru Nico Santos, care a co-produs pentru prima data o piesa proprie.
„Piesa trebuia sa fie inclusa pe album. Din pacate, in momentul lansarii acestuia, piesa nu era terminata. Intregul cantec – asa cum e el acum – suna total diferit initial. Mi-am dorit neaparat sa o integrez pe album. Cum m-am intors de ceva vreme la munca de studio, mi-am dat seama ca mai sunt trei piese de pe album care au capacitatea de a arata lumii o alta latura a mea”, declara Nico Santos.
Noul single, „Unforgettable”, este inclus pe varianta re-editata a albumului lansat acum doua saptamani: „Streets Of Gold” (Unforgettable Edition), disponibil pe toate platformele digitale: https://umusic.lnk.to/StretsOfGoldUnforgettableNe

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *