NICO ne anunta prin cantec ca "Vine Craciunul"
2018-12-12 17:40:39

“Sarbatorile bat la usa, iar sufletele noastre se pregatesc de magia ce vine odata cu Craciunul”.
Acesta a fost punctul de pornire pentru cel mai nou single semnat de artista Nico, “Vine Craciunul”. Laurentiu Matei, compozitorul piesei a simtit ca acum este momentul acestei piese, sa o mai mestereasca pe alocuri si sa o imbrace de sarbatoare.

“Nu am stat prea mult pe ganduri, am intrat in studioul de inregistrari si am cantat impreuna cu corul de copii de la Teatrul Toma Caragiu din Ploiesti, intr-o atmosfera atat de vesela, incat am promis ca o sa mai colaboram cu copiii pe viitor. Piesa aduce aminte de anii frumosi ai copilariei, de mirosul de portocale si de Craciunul fermecat alaturi de familie si prieteni”, a declarat NICO.

NICO a lansat anul acesta o serie de melodii de dragoste. A inceput in februarie cu „Suflet pereche”, a continuat cu „Nebuni indragostiti”, iar toamna a adus-o romantica si melancolica in „Oare cine?”. NICO imbina cu succes cariera muzicala cu scena teatrului si a spectacolelor. Printre reprezentațiile de la teatru, artista pregateste multe surprize muzicale.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *