NICO lanseaza "Esti liber", o piesa despre curajul de a merge mai departe in viata
2020-06-03 22:11:04

“Piesa a fost creionata in perioada de izolare, iar sentimentul de libertate a fost mai apasator ca niciodata”, declara NICO despre cel mai nou single, de astazi disponibil pe YouTube si platformele digitale.
Pe langa framantarile interioare pe care multi dintre noi le-am avut in perioada de izolare din care am iesit de curand, mesajul piesei se refera si la o altfel de libertate, aceea a femeii independente care are curajul sa renunte la o relatie in care a investit ani si sentimente, atunci cand este tradata.

Inspirat de mesajul piesei si de imaginea femeii puternice, promovate atat de NICO, dar si de prietenele sale, artistele Nicole Cherry, Adda, Amna, Misha si fiica artistei, Alexandra Matei, regizorul Silviu Mîndroc a reusit sa transpuna emotiile si trairile puternice ale cantecului intr-un videoclip filmat in natura pentru a intesifica sentimentul de libertate.

Noul single al artistei, “Esti Liber” este compus de sotul artistei, Laurentiu Matei, pe versurile lui Ovidiu Iordache si precede piese precum “Scopul si durata”, “4 pereti”, “Vara pentru amandoi”, “Amintirile nu mor”.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *