Nick Kamarera si Alinka vor sa recucereasca publicul cu noul single, “Beautiful Lies”
2016-10-04 17:59:26

Nick Kamarera si Alinka, una dintre cele mai apreciate colaborari din Romania, ce a cucerit intreaga lume cu hit-uri ca: “Get a Life (Mama Yette)”, “Nada Mas (Pego Pego)” si varianta acustica pentru piesa “How Deep Is Your Love”, revin in forta cu un nou single.

Cei doi se hotarasera sa porneasca pe cai diferite, dar in ultima vreme s-au gandit serios la ideea de a ne reincanta cu noi piese in stilul lor specific, transmitand mereu o energie pozitiva ce te face sa te bucuri de fiecare ritm in parte. Cei doi ne-au mai marturisit ca vor lansa mai multe melodii anul acesta, cat si anul ce urmeaza.

Noua lor piesa se intituleaza “Beautiful Lies”, a fost produsa in NK Studio si inca de la primele acorduri te trimite, cu siguranta, cu gandul la distractie.

“E o reala placere sa colaborez din nou cu vechea si buna mea colega, Alinka, un artist cu o voce si un caracter unic.”, a spus Nick Kamarera.

Nick Kamarera a fost premiat cu titlul “Cel Mai Bun DJ” din Romania in anii 2009 si 2012.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa ascultam noul single semnat Nick Kamarera feat. Alinka, “Beautiful Lies”, apoi va astept cu impresii. Enjooooy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *