„Nice for What” de la Drake revine pe prima pozitie in Billboard Hot 100
2018-05-30 16:53:28

Cu 26 de piese intrate in Billboard Top 10, rapper-ul Drake a reusit performanta de a-l depasi chiar si pe legendarul Elvis Presley.

„Nice for What” de la Drake a dominat clasamentul Billboard Hot 100 timp de 4 saptamani, fiind detronat doar de „This Is America” de la Childish Gambino. Acum track-ul „Nice for What” se intoarce pe prima pozitie pentru a cincea saptamana, continuand in mod magistral parcursul uluitor al interpretului canadian.

Intre timp, trei artisti reusesc sa intre pentru prima oara in Top 10 Billboard Hot 100: Lil Baby cu „Yes Indeed” feat. Drake, Ella May si hit-ul ei de debut, „ Boo’d Up” si trupa coreeana de baieti, BTS, cu „Fake Love” (cea mai mare performanta atinsa vreodata de un grup K-pop).

„Nice for What” de la Drake, lansat prin Young Money/Cash Money/Republic Records, ocupa pentru a cincea saptamana locul intai in topurile Hot R&B/Hip-Hop Songs si Hot Rap Songs.

De asemenea, Drake isi mentine pozitia dominanta in Hot 100 si prin single-ul „God’s Plan”, care se afla acum pe locul al treilea, dupa ce a fost numarul 1 timp de 11 saptamani.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *