Nial Horran lanseaza albumul de debut “Flicker”, intr-o varianta inedita, alaturi de orchestra RTÉ Concert Orchestra

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

In luna aprilie 2018, Niall Horan a luat decizia de a lua o scurta pauza de la turneul sau si a facut o oprire in Dublin, pentru a inregistra piesele de pe albumul sau de debut, “Flicker”, alaturi de orchestra RTÉ Concert Orchestra. Astazi, Niall Horan lanseaza albumul “Flicker” in varianta reinterpretata alaturi de RTÉ Concert Orchestra, in colaborare cu Capitol Music Group.
a fost un album de suflet. Sa reinregistrez piesele alaturi de RTÉ Concert Orchestra, una din cele mai bune din Europa, daca nu chiar toata lumea, a fost o experienta extrem de speciala pentru mine” – Niall Horan
Varianta reinterpretata contine 8 piese de pe albumul original “Flicker”, incepand cu single-ul “This Town” si pana la “Too Much To Ask”, cat si o piesa nelansata pana acum, “So Long”. “Flicker” a fost albumul care l-a pus pe Niall Horan pe harta muzicala ca si interpret solo, albumul fiind premiat cu discul de platina in mai multe tari pentru numarul de unitati vandute.
“Cand inregistram acest album, nu reuseam sub nicio forma sa produc piesa “So Long” asa cum mi-as dori. Am cantat-o intr-o zi, in timpul repetitiilor din turneu, alaturi de trupa. A sunat asa bine incat am am inclus-o, ulterior, in setlist-ul turneului. Ma bucur nespus ca in sfarsit putem lansa aceasta melodie.” – Niall Horan
RTÉ Concert Orchestra a inregistrat albumul sub bagheta dirijorului Gavin Murphy si atenta conducere a Brónei Cahill.
Niall a vandut peste 70 milioane de unitati in cadrul formatiei One Direction. Single-ul sau, “This Town”, lansat in 2016, a vandut peste 6 milioane de unitati la nivel global. Cel de-al doilea single, “Slow Hands” nu s-a lasat mai prejos si, de asemenea, a vandut peste 8.5 milioane de unitati.
In luna octombrie 2017, Niall a lansat albumul sau de debut, “Flicker”. In ziua lansarii, albumul s-a situat pe locul 1 in Irlanda si Statele Unite si s-a clasat pe locul 1 in peste 61 de tari, pe iTunes. De atunci si pana in prezent, albumul a vandut aprox. 2.5 miliarde de unitati la nivel global.
Tracklist

1. “The Tide” (Live)
2. “This Town” (Live)
3. “Too Much To Ask” (Live)
4. “Paper Houses” (Live)
5. “You And Me” (Live)
6. “Seeing Blind” (Live)
7. “Fire Away” (Live)
8. “So Long” (Live)

Poti asculta/ descarca albumul aici: https://umusic.lnk.to/FlickerLivePR, apoi te astept cu parerea ta. Enjoy!

Comentarii