NF lansează single-ul & videoclipul „Time”

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Continuând linia succesului fulminant al piesei „When I Grow Up”, NF, un real talent și un reprezentant de seamă al genului hip-hop, lansează un nou single, „Time”.
„Time” este cel de-al treilea material lansat de pe următorul său album, „The Search”, a cărui lansare este programată pe 26 iulie.

Piesa debutează cu sunete armonioase de vioară, care se împletesc în mod magistral cu acordurile dulci de pian și un ritm delicat, întreținut de un cor subtil. În momentul în care apogeul piesei se apropie, suspansul care însoțește acest moment este năucitor, iar versul „I just need time” este atât de prezent, încât îmbracă un caracter de-a dreptul hipnotic.
Încă o dată, NF se dovedește a fi un artist imprevizibil, inovator, a cărui muzică străbate orice granițe și unește oameni.
În completarea lansării single-ului „Time”, NF oferă fanilor și un material video a cărui narațiune amplă redă întocmai spiritul piesei.

De curând, NF a luat cu acaparat atenția social media prin lansarea piesei „When I Grow Up”. Materialul vizual care a însoțit piesa a înregistrat peste 20 de milioane de vizualizări, fiind #1 în Trending în mai multe teritorii, și a fost ascultată de peste 12 milioane de ori în doar două săptămâni de la lansare.

Păreri?

Comentarii