NEXT EX lansează „NOBODY’S HOME”, al doilea single din 2019
2019-04-19 17:11:51

NEXT EX lansează un nou single – Nobody’s Home – care va fi inclus pe următorul album al trupei. Nobody’s Home este cel de-al doilea single lansat de NEXT EX anul acesta, după ce Shape Me, lansat în ianuarie, a fost primul titlu anunțat ca făcând parte din cel de-al doilea album al lor.

Nobody’s Home vine cu o premieră, single-ul cu influențe indie/electro fiind lansat împreună cu primul videoclip pe care Robert Iulian Acsintoaie (chitarist NEXT EX) îl regizează pentru trupa din care face parte.
Videoclipul ilustrează un personaj care dansează singur, pe un ritm de vals, aflat într-un întuneric abisal. Lipsit de o identitate clară, personajul reprezintă omul din viața noastră care, brusc, devine absent și izolat într-un univers diferit de al nostru. Nobody’s Home este despre omul din fața noastră, care se transformă din „everything” în „nobody”, devenind complet absorbit de propriul conținut și despre care ne dăm seama că nu îl vom putea cunoaște niciodată, deși premisele păreau a fi altele.
Starea transpusă în Nobody’s Home este construită în jurul temerii că dincolo de această „carcasă” familiară a omului de lângă noi nu se află, de fapt, absolut nimic, ci doar un vid, un întuneric, în care sunetul nu pătrunde, iar întrebările nu vor primi niciodată răspuns. Deoarece resemnarea nu este o opțiune, tot ce ne rămane de făcut este să ne construim niște certitudini bazate doar pe ceea ce ne este nouă convenabil să credem despre celălalt. Astfel, valsul care trebuia să fie dansat în doi, ajunge să fie dansat de o singură persoană, în timp ce totul din jur se răcește.
Următorul concert live al formației va avea loc pe 21 aprilie 2019 la Creatorsfestival în Dumbrava Vlăsiei.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *