New Order prezinta "Singles"
2016-06-23 13:56:09

“Singles” este o compliatie muzicala care cuprinde si surprinde cu cele mai bune momente ale trupei, cu influente indie, dance si pop in acelasi set de succes care va incanta publicul.

Data de lansare a albumului este programata pentru data de 9 septembrie, iar trupa va urca pe scena festivalului de la Glastonbury in aceasta sambata, 25 iunie.

Una din cele mai apreciate cataloage din muzica britanica are parte de o noua editie in compilatia reeditata cu numele “Singles” a trupei New Order.

“Singles” reuneste cele mai memorabile hit-uri ale trupei, incepand cu piesa de debut “Ceremony” din 1981, pana la clasica “Blue Monday”, apoi “Confusion”, “True Faith”, “Regret” si “Crystal”. O alta surpriza placuta inclusa in acest album este piesa care a facut furori si a devenit imn al nationalei de fotbal din Marea Britanie in 1990, “World In Motion”.

La un deceniu dupa lansarea oficiala, albumul “Singles” a fost remasterizat astfel ca devine un simbol reprezentativ in istoria trupei.

Frank Arkwright (unul dintre cei mai apreciati specialisti in domeniul vinilurilor, si-a castigat reputatia dupa ce a lucrat cu personalitati p! recum Sir George Martin, Elton John si Iggy Pop. Pentru activitateea sa a castigat un premiu Mercury Music) s-a alaturat echipei din Abbey Road punandu-si amprenta asupra calitatii materialelor audio.

Pe langa aceasta, “Singles” include piesele “I’ll Stay With You” de pe albumul “Lost Sirens” din 2013 si “Nineten63”, “Run 2”, “Bizarre Love Triangle”, “True Faith”, “Spooky”, “Confusion” si “The Perfect Kiss”.
Rezultatul reprezinta o calitate superioara versiunilor anterioare ale acestui album.

Noua versiune a albumului “Single” va fi disponibila in 3 formate: set de viniluri cu 4LP-uri, set cu 2 CD-uri si in format digital.

Pana atunci va invit sa reascultam hitul “Blue Monday”!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *