NEEDTOBREATHE lanseaza noul album "HARD Love"!
2016-07-14 21:45:20

NEEDTOBREATHE si Atlantic Records au anuntat detaliile celui mai recent album al trupei, “HARD Love”, ce va fi lansat in data de 15 Iulie!

“HARD Love” este deja disponibil pentru comandare in regim online. Pe site-ul trupei (store.NEEDTOBREATHE.com) se pot achizitiona si editiile limitate ale acestei lansari.

Solistul trupei, Bear Rinehart, declara despre album ca acesta va fi un cadou pentru fani: “Pana acum, fanii stiau foarte putine din ce se intampla in trupa noastra, dar o data cu acest album, usa este larg deschisa si pot avea acces in totalitate in interiorul NEEDTOBREATHE. Este o aventura pentru noi, si sunt nerabdator sa aflu si reactiile fanilor.”

NEEDTOBREATHE va promova “HARD Love” in cadrul turneului “TOUR DE COMPADRES 2016”, care incepe pe 17 August la Raleigh si se va finaliza in Noiembrie, pe data de 12, la Lynchburg.

In a doua editie a turneului anual “TOUR DE COMPADRES”, NEEDTOBREATHE vor avea ca invitati speciali prieteni din industria muzicala precum Mat Kearney, John Mark McMillian, Parachute si Welshly Arms.

Co-produs de trupa si inregistrat in propriul studio, Plantation Studio, in Charleston, SC, “HARD Love” urmeaza dupa lansarea albumului “Rivers In The Wasteland” care a avut parte de un debut spectaculos in 2014 cand a detinut primele pozitii in clasamentul Bilboard’s “Top Albume Rock” si “Top Albume Alternative”. Piesa de senzatie a albumului “Multiplied” a adus trupei prima nominalizare la un premiu Grammy.

Primul single al trupei, “Brother”(feat Gavin DeGraw) a fost cea mai populara lansare din intreaga cariera pana acum. Hit-ul a ajuns rapid in clasamentele Top 10 Rock si Top 20 CHR/Hot AC, precum si primul cantec care a intrat in Bilboard “Hot 100”. Videoclipul piesei a strans mai mult de 10 milioane de vizualizari pe YouTube, iar interpretarea live pe ABC la “Good Morning America” a fost un moment de senzatie.

NEEDTOBREATHE este o trupa Americana de Rock ‘n’ Roll din Sudul Californiei, nominalizata la GRAMMY, al caror sunet este inspirat de traditiile Sudului.

Membrii trupei, fratii Bear Rinehart (vocal si chitara) si Bo Rinehart (chitara si vocal), Seth Bolt (bass,vocal) si Josh Lovelace (clape si vocal) au semnat cu Atlantic/Lava/Word Records pentru lansarile de succes a cinci albume si numeroase turnee si concerte. In acelasi timp NEEDTOBREATHE au fost in atentia presei pentru prestatiile live din cadrul mai multor emisiuni televizate “Good Morning America”, “Jimmy Kimmel Live”, “The Tonight Show cu Jay Leno” si “Late Night cu Jimm Fallon”, “Late Night cu David Letterman”, “CBS This Morning” dar si in show-ul “Ellen DeGeneres”.

Va astept cu impresii!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *