Nation 5: Cea mai cool petrecere a acestei primaveri are loc pe 19 mai
2017-05-12 21:43:03

Cea mai cool petrecere a acestei primaveri are loc la Fratelli Social Club! Virgin Radio si Roton Music te asteapta vineri, 19 mai, la Nation 5!

Responsabili pentru muzica sunt celebrii DJ Filatov & Karas.

Dupa mai mult de 10 ani de activitate solo, timp in care au stat in spatele mai multor lansari internationale prin intermediul Warner, Universal si Kontor, fiind totodata rasplatiti cu diferite premii ale industriei muzicala din Rusia, Filatov & Karas si-au unit fortele in 2012.

In 2015, remixul realizat de acestia pentru piesa lui Imany – “The Good, The Bad and The Crazy” a ajuns pe locul 1 in topul iTunes din Rusia si a fost certificat cu “Discul de Platina” in tara lor natala. Succesul a continuat cu lansarea unui nou remix in colaborare cu Imany, de data aceasta pentru piesa “Don’t Be So Shy”. Spre deosebire de “The Good, The Bad and The Crazy”, “Don’t Be So Shy” a reusit sa depaseasca granitele Rusiei, ajungand in Top 50 Shazam Worldwide.

Piesa a devenit un hit international si a dominat topurile din Rusia, Germania, Polonia, Grecia, Bulgaria, Romania, Ucraina si Turcia, printre altele.

Setul celor de la Filatov & Karas va fi acompaniat de o coregrafie speciala realizata de Emil Rengle pentru eveniment.

Nation 5 te astepta vineri, 19 mai, cu un val incredibil de energie pentru o noapte memorabila.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag la petrecere, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *