Narcotic Sound and Christian D. – Labirint de sentimente (reworked version)

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Narcotic Sound and Christian D. lanseaza un nou videoclip pentru cel mai recent single “Labirint de sentimente”, intr-o varianta remixata de Pascal Junior, un tanar producator roman stabilit in UK.

Ei au declarat ca acest remix i-a inspirat cel mai mult dintre multe altele si ca, de indata ce l-au ascultat prima oara, le-a venit ideea unui al doilea clip pentru ca, in aceasta forma, dezvaluie inca o parte din labirintul infinit de sentimente pe care il traiesti cand iubesti. Din remixul primit, baietii au editat impreuna varianta reworked a piesei si se pare ca aceasta colaborare va continua cu noi proiecte.

Narcotic Sound and Christian D. si-au strans o gasca de prieteni, Iankoo, Sebastian Florea, Ionut Trandafir si Anton Sandu, cu care au lucrat la noul videoclip ce reda foarte placut starea senzuala a piesei.

“Exista o asa mare varietate de sentimente si trairi pe care nu am putut sa le cuprindem intr-un singur videoclip, incat l-am facut si pe al doilea.”, ne marturisesc zambind baietii.

Narcotic Sound and Christian D. pot fi gasiti pe paginile lor de facebook, unde va impartasesc toate trairile din labirintul lor de sentimente.

Comentarii