Narcotic Sound and Christian D. lanseaza rework-ul single-ului "Cum crezi"
2016-02-19 11:09:04

Daca la sfarsitul anului 2015, Narcotic Sound and Christian D lansau o noua piesa cu versuri in limba romana – “Cum crezi”, acum cei doi baieti ne prezinta o alta varianta a piesei, “Cum crezi” (2k16 Rework).

“Aceasta varianta a piesei ‘Cum crezi’ vine cu un sound total schimbat, mai pozitiv, care da un alt sens melodiei. Este numai buna pentru ascultat in zilele cu soare afara si in suflet!”, spune Marius Mirica (Narcotic Sound).

Narcotic Sound and Christian D au intrat in sfera muzicii mainstream in 2011, cu piesa “Mamasita”, iar de atunci si-au pastrat locul in topurile muzicale, dar si in cluburile din toata tara si nu numai.
Au urmat piese ca “Danca Bonito”, “Unidos pela musica”, “Te iubesc”, “Labirint de sentimente”. La inceputul verii anului 2015, ne surprindeau cu o super colaborare alaturi de Andreea Banica pentru single-ul si videoclipul “Ale”, care are peste 7,8 milioane de vizualizari pe YouTube.

Asadar, va invit cu mare drag sa ascultam impreuna rework-ul single-ului “Cum crezi”, dupa care va astept cu impresiile voastre. Care varianta va place mai mult?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *