Nane lansează clipul „911” și anunță data de lansare a primului album, „Plecat de acasă”
2016-01-20 18:54:10

Okapi Sound și Universal Music România lansează videoclipul celui de-al doilea single extras de pe albumul lui Nane, „Plecat de acasă”, în premieră pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound.

Dacă în luna octombrie am urmărit clipul piesei „Normal”, a venit momentul ca Nane să lanseze cel de-al doilea clip de pe albumul „Plecat de acasă”. Filmat la sfârșitul anului trecut, la Palatul Ghica Tei, „911” a fost realizat de Ionuț Trandafir (Trandafilm), regizor care se află la cea de-a patra colaborare cu Nane.

Single-ul „911” a fost produs în urmă cu aproximativ doi ani, pe un instrumental realizat de CPR Productions, ulterior, fiind mixată și masterizată de Grasu XXL și Cristi Dobrică la Okapi Sound Studio.

După aproximativ doi ani în care a lucrat pentru primul său album, Nane anunță data de lansare pentru „Plecat de acasă”. Începând de vineri, 5 februarie, albumul va putea fi ascultat integral pe canalul de YouTube Okapi Sound și pe toate platformele de streaming disponibile (Apple Music, Spotify, Deezer, Zonga și nu numai), cât și descărcat din Get Music, iTunes sau Google Play Music. În același timp, „Plecat de acasă” va putea fi achiziționat și în format fizic (CD), din toate librăriile Cărturești, precum și din toate magazinele de muzică existente sau din benzinării.

De-a lungul timpului, Nane a lansat independent nu mai puțin de șase mixtape-uri, care au adunat zeci de milioane de ascultări pe YouTube și au format una dintre cele mai puternice comunități online.

Vă invit cu mare drag să urmărim împreună videoclipul noului single al lui Nane, „911”, după care vă aștept cu părerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *