Naguale feat. Andra - Falava (videoclip nou)
2015-05-06 14:03:54

In ultima vreme vorbea lumea ca baietii de la Naguale (Kazibo) produc doar piese triste, iata ca acum au lansat-o pe cea mai optimista, “Falava”.

Piesa “Falava”, lansata de Naguale, in colaborare cu Andra, te transforma de la primele acorduri: vrei sa te ridici si sa dansezi oriunde te-ai afla! Single-ul compus in studiourile Kazibo Music te face sa iubesti viata, te introduce in atmosfera colorata din favelele braziliene si promite sa cucereasca topurile romanesti si internationale.

Pe ritmuri senzuale, proiectul Naguale isi continua ascensiunea internationala cu piesa “Falava”. In plus, Andra arata cat valoreaza “cea mai buna voce feminina din Romania” si canta din nou in portugheza, la fel ca in hit-ul unei veri trecute, “Abelia”.

Videoclipul, in regia lui Alex Ceausu, poarta amprenta fierbinte a Braziliei si a fost filmat pe doua continente, Europa si America de Sud.

Prima care s-a indragostit de piesa este chiar…Andra! De fapt, primele persoane au fost Andra si fetita ei, pentru ca si micuta a reactionat de la primele acorduri. “Fara sa am aerul ca imbrac intentionat lucrurile in roz, va spun cu mana pe inima ca piesa “Falava” a fost, in ceea ce ma priveste, dragoste la prima vedere! La prima auditie, mai exact. Iar pentru mine, iubirile care se aprind din prima secunda sunt pe cat de motivante, pe atat de frumoase, complete, colorate. Si se pare ca si fetita mea e de aceeasi parere, ca a parut la fel de cucerita ca mama ei: si-a facut imediat simtita prezenta printr-un dans hai sa ii spunem brazilian”, a declarat amuzata Andra. Artista spera ca cei care asculta “Falava” sa vibreze la fel de puternic precum au facut-o la piese ca “Avioane de hartie”, “Atata timp cat ma iubesti” si “Asa e dragostea”.

De asemenea, Naguale promite sa cucereasca topurile cu melodia “hot” ca o vara braziliana. Daca in Romania, Naguale a fost locul 1 in clasamentul celor mai difuzate piese cu hit-ul “Ïn Bucati”, alaturi de Glance si Elena Gheorghe, pe plan international, artistul este apreciat pentru sound-ul unic, iar muzica lui a ajuns in tari precum: Rusia, India, Kazakhstan, Italia, Spania, Turcia, Belgia, Cipru sau Grecia. Naguale a colaborat si cu unul dintre cei mai respectati artisti indieni, iar majoritatea concertelor lui au loc peste hotare.

“Falava” este o piesa la care eu si Alex Pelin am lucrat alaturi de intreaga echipa Kazibo Music: Alexandru Zagga Antonescu, Luca George si Andy Platon! Eu sunt convins ca aceasta piesa ne va ajuta in serile calduroase de vara sa ne miscam pe ringul de dans si ca sound-ul diferit pe care noi il propunem este pe placul ascultatorilor!” a declarat Naguale.

“Falava” este lansata de Kazibo Music impreuna cu Global Records, casa de discuri a INNEI, MediaPro Music si Andra Records. Piesa promite sa ii faca pe toti cei care o asculta sa simta vara mai pasional si mai puternic ca niciodata. Si e foarte, foarte…fierbinte!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *