N-Tone & Veronik au lansat single-ul si videoclipul “Heartbeat”
2016-02-29 15:52:20

Doi tineri talentati din Targu-Mures si-au propus sa faca impreuna: muzica. Daniel Antonescu, aka N-Tone, un producator, muzician si compozitor si Veronica Ilie, pe numele ei de scena Veronik, care este cantareata, textiera, studenta la teatrologie si reporter colaborator la Radio Targu Mures, se inteleg de minune in studio.

Asadar, N-Tone si Veronik au debutat in industria muzicala cu piesa “Runaway”, iar acum revin in atentia publicului si lanseaza un nou single intitulat “Heartbeat”, o piesa care descrie starile noastre interioare si emotiile pe care le simtim de-a lungul vietii.

Daniel Antonescu este cel care arealizat productia audio in studio-ul sau, fiind si regizorul videoclipului, iar Veronik a compus linia melodica si textul.

“Mesajul pe care dorim sa-l transmitem este ca iubirea nu cauta sa se defineasca, pur si simplu se simte, se traieste. E acolo in interiorul tau, chiar si in momentele in care crezi ca nu mai exista. Nu moare niciodata.”, spun cei doi.

N-Tone a colaborat cu multi artisti nationali si internationali, pe partea de productie si compozitie lucrand si cu Adda, iar in prezent pare ca artistul pregateste o piesa cu RaMona.

““Heartbeat” este o piesa de stare, o piesa care nu are neaparat un fir narativ, o poveste, si e o melodie care trezeste anumite emotii, in functie de ce stare are cel care o asculta.”, adauga Veronik.

Va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul noului single semnat N-Tone & Veronik, “Heartbeat”, dupa care va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *