My Queen cu Dan Helciug in Hard Rock Cafe
2019-04-25 18:35:06

Va invitam pe 3 mai la Hard Rock Cafe la proiectul omagiu muzical dedicat trupei britanice Queen, “My Queen”, creat de Dan Helciug (in 2017) si sustinut de o echipa formidabila de profesionisti: Emil Chican, Lyuben Gordievski, Mihai Manzar, Andrei Ilie, Logofatu Marcel, Daniel Nicolae! La 4 bilete FARA LOC cumparate, unul este gratuit! Pune 4 bilete in cos si platesti doar 3!

Nu este un look-alike band. Proiectul inca de la lansare a avut parte de un succes neasteptat si a fost cantat in multe festivaluri ( Danube Rock Festival, Stonebird Fest, Eurovision…etc) teatre, cluburi de prestigiu (Hard Rock Cafe)

Dan Helciug performeaza muzica trupei Queen incepand cu anul 2011 (in proiectul international Mozart Rocks)

Concertul este unul electrizant, o experienta emotionala unica unde publicul de fiecare data este al doilea solist vocal pe scena.

Biletele au următoarele preţuri:

– VIP: 49 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)
– Acces General: 35 de lei, cu loc la masa in sala
– Fara loc: 35 de lei

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau – Soseaua Kiseleff, nr. 32
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Va invit cu drag!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *