Mustard lansează albumul „Perfect Ten"
2019-06-28 15:30:53

Mustard, unul dintre cei mai premiați muzicieni și producători, lansează mult-așteptatul său album, „Perfect Ten”, disponibil pe toate platformele digitale.

Materialul „Perfect Ten” este unul complex, ce reușește să transpună fidel pasiunea lui Mustard pentru muzică și integrează piese precum „Pure Water” feat. Migos, „100 Bands” feat. Quavo, YG, Meek Mill și „On GOD” feat. YG, Tyga, A$AP Ferg și A$AP Rocky.

Președintele consiliului orașului Los Angeles l-a premiat pe Mustard pentru considerabila sa contribuție la binele comunității și a declarat ziua de 19 iunie ca fiind „Mustard Day”. Wesson, președintele consiliului L.A., a vorbit cu pasiune celor adunați în cadrul evenimentului. Printre cei prezenți s-au numărat și soția și copiii lui Mustard, Ella Mai, protejata acestuia și managerul lui, Meko Yohannes.

„Am avut oportunitatea să îl vedem pe Mustard crescând și maturizându-se până în punctul în care a devenit un om de succes. Suntem cine suntem… Suntem sarea și piperul lumii în care trăim. Suntem oameni buni… Ne iubim unii pe alții și avem grijă de noi. Acest eveniment este dedicat tuturor celor care au crescut într-un cartier dur și nu au avut altă opțiune decât să supraviețuiască”, a declarat președintele consiliului L.A.
2019 a fost un an incredibil pentru Mustard, marcat de venirea pe lume a celui de-al treilea copil al său și primirea primului premiu Grammy din cariera sa pentru producerea piesei „Boo’d Up”.

Poți asculta / descărca albumul: https://umusic.lnk.to/PerfectTen, apoi te aștept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *