Music & Love: CineLatino Weekend pe TIFF Unlimited
2020-05-29 18:59:58

Un weekend cu aer sud-american pe TIFF Unlimited. Filme care evocă spiritul latino: o iubire încercată de circumstanțe imprevizibile în El Incendio, distins cu Trofeul Transilvania la TIFF 2015, și povestea unei rebeliuni cuceritoare în muzică – documentarul Chavela.

Filmele pot fi vizionate gratuit pe 30-31 mai, la orele anunțate, de pe teritoriul României, după care pot fi accesate oricând pe unlimited.tiff.ro, pe bază de abonament. Abonamentul TIFF Unlimited oferă acces la un catalog cu peste 130 de titluri – filme premiate în festivaluri, hit-uri de box office, documentare românești, spectacole de teatru și dans contemporan. Perioada de free trial a fost extinsă la 14 zile.

Sâmbătă, 30 mai

ora 21.00 Chavela

Regia: Catherine Gund, Daresha Kyi

Portretul fascinant al unei vieți tumultoase. De-a lungul unei extraordinare călătorii, care a început pe străzile din Costa Rica, Chavela Vargas a devenit o emblemă a Mexicului, iubită pentru patosul și profunzimea muzicii sale. Iată povestea ei de icon rebel, cu momentele ei de grație, dar și cu cele de cădere, cu pasiunile ei, inclusiv relația cu pictorița Frida Kahlo.

Duminică, 31 mai

ora 21.00 – El Incendio/The Fire

Regia: Juan Schnitman

Pe ultima sută de metri înaintea de semnarea contractului pentru primul lor apartament, Lucía şi Marcelo scot 100.000 de dolari de la bancă. Semnarea contractului se amână însă pe a doua zi. Următoarele 24 de ore, cu banii ascunși în casă, vor dezvălui adevărata natură a dragostei lor, criza în care se află, dar şi violenţa care zace în interior.

🏆 Trofeul Transilvania, TIFF 2015

Nou pe TIFF Unlimited

Bad Hair/ Pelo Malo

Regia: Mariana Rondón

Junior are 9 ani şi un păr cârlionţat, rebel. Vrea să şi-l îndrepte pentru poza din albumul de an, preocupat să arate ca un star pop la modă. Asta deschide un conflict cu mama sa, care simte cum lumea îi fuge de sub picioare când ghicește în fiul ei primele impulsuri homosexuale.

🏆 Trofeul San Sebastian, 2013; Secțiunea Supernova, TIFF 2014

*Disponibil pentru abonați, din 30 mai

The festival must go on. Anytime. Online.

TIFF Unlimited este primul serviciu de streaming (SVoD) lansat de un festival de film din România și singurul produs de acest gen din Europa Centrală și de Est.

TIFF Unlimited este disponibil online și în aplicațiile iOS și Android (mobile, Android TV și Apple TV), cu un catalog de peste 130 de titluri, actualizat constant. Platforma poate fi accesată pe bază de abonament lunar sau anual.

Noiabonați beneficiază de o perioadă extinsă defree trialde 14 zile.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *