Mura Masa lansează single-ul „I Don't Think I Can Do This Again"
2019-08-28 19:40:48

Mura Masa lansează single-ul „I Don’t Think I Can Do This Again”, o colaborare cu Clairo, o nouă senzație a genului indie, ce reprezintă doar o mostră a celui de-al doilea album pe care Alex Crossan, artistul de doar 23 de ani şi câștigător de premiu Grammy, urmează să-l lanseze în curând.
„I Don’t Think I Can Do This Again” este o revenire spectaculoasă pentru Mura Masa, a cărui viziune progresistă se reflectă în producția și compoziția pieselor sale. Noul single integrează pasiunea artistului pentru genurile new wave, emo, folk și rave-ul specific anilor ’90, reușind să rămână fidel și rădăcinilor muzicale ce l-au consacrat.
Următorul album semnat Mura Masa va integra teme precum asimetria culturală, nostalgia și vulnerabilitatea.
„Acesta este începutul unei noi direcții pentru Mura Masa, care se va axa mai mult pe sunetul de chitară și pe partea instrumental. Genurile punk și new wave mi-au marcat copilăria și, interpretându-le, simt cum m-am întors în timp. Sunt încântat să prezint lumii această nouă piesă, colaborarea mea cu Clairo, această talentată artistă indie”, declară Mura Masa.

Mura Masa are o mare influență asupra muzicii moderne. Alex Crossan, talentatul producător, compozitor și vocalist, a câștigat un premiu Grammy și a fost nominalizat la alte două categorii. Mura Masa poate fi considerat un real fenomen global, care dă curs gândurilor noii generații și ține neapărat să schimbe în profunzime peisajul muzical comercial.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *