Muneca lanseaza single-ul si videoclipul "Vai"
2015-12-08 21:30:01

Muneca lanseaza o noua piesa cu versuri in limba spaniola, “Vai”, un remix ce poarta semnatura lui LLP si un videoclip senzual si misterios.

Frumoasa artista continua colaborarea cu studiourile Lanoy Production, iar single-ul este compus de catre Flavius Filipescu, Florin Nedelcu, Florentina Ciuna, Adriana Zoica si videoclipul este regizat de catre Alin Surdu.

“Noul meu single este una dintre piesele in care ma regasesc foarte mult! Vreau sa impartasesc aceasta piesa cu voi, pentru ca este sincera, iar mesajul este inspirat din viata mea. Vreau sa fiu o persoana transparenta in fata celor care imi asculta piesele si sper ca si voi sa va regasiti in versurile ei”, declara Muneca.

La inceputul verii, Muneca a lansat single-ul “I Need Your Love”, o declaratie de dragoste cu un sound energizant si flirty. Muneca a devenit cunoscuta publicului larg datorita pieselor si aparitiilor ei excentrice, dar mai ales prin faptul ca isi acopera chipul cu diferite masti si reuseste sa creeze mister in jurul ei. “Plange inima”, “In love with you” sau “Mannequin” sunt doar cateva dintre piesele cu care cantareata si-a cucerit fanii din Romania si din strainatate.

Haideti sa urmarim impreuna clipul noului single al misterioasei Muneca, “Vai”, apoi va astept cu parerile voastre. Like or not?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *