Muneca feat. Matteo – Wayna Wayna (single nou)

Muneca feat. Matteo – Wayna Wayna (single nou)

Singura artista din Romania care are fata acoperita de o masca la toate aparitiile ei publice, lanseaza astazi “Wayna, Wayna”, piesa pe care o canta impreuna cu Matteo.

“Noul single l-am facut inpreuna cu Matteo si sunt foarte fericita ca rezultatul final este cel pe care il asteptam. Ideea unei noi colaborari cu Matteo a venit foarte rapid, avand in vedere ca “Lanoy Production” si “Live Artist” ne-au ajutat sa ne comportam ca o familie! Sper ca “Wayna, Wayna” sa placa celor care ne asculta la fel de mult cat ne place si noua, pentru ca sustinerea si aprecierile lor conteaza foarte mult pentru noi”, a declarat artista.

‎””La Studio” nu este un loc in care venim ca la job si ne apucam sa facem piese pana cand suna ceasul sa plecam acasa, la film sau la vreo terasa. Este locul in care se aduna niste prieteni – daca nu eram prieteni, am devenit pe parcurs – si incep sa faca piese, versuri, linii vocale etc, din pasiune pentru ceea ce fac si fiind recunoscatori ca fac ceea ce le place. Asta inseamna Lanoy Production si, pe zi ce trece, din ce in ce mai multi empatizeaza cu felul nostru si ni se alatura. Dintr-o astfel de pasiune a iesit si piesa Munecai – “Wayna, Wayna” – impreuna cu mine. Este a doua colaborare dintre noi si e la fel de placut ca si prima oara. PWAAH!!”, a adaugat Matteo.

PLAY!

Comentarii