Mumford & Sons lanseaza mult asteptatul album "Delta"
2018-11-20 18:00:17

Mumford & Sons revine cu un nou album, “Delta”, o experienta muzicala extrem de personala. „Delta” combina diferite forme, culori si texturi muzicale, dorind sa celebreze cei 10 ani de activitate ai trupei. Albumul este o colectie de piese emotionante, poate cele mai intime si mai sensibile materiale lansate vreodata de Mumford & Sons atat din punctul de vedere al mesajului, cat si in ceea ce priveste compozitia muzicala.

Odata cu lansarea din 2015 a „Wilder Mind” si cea din 2016 a EP-ului „Johannesburg”, Mumford and Sons a exploatat o identitate artistica prolifica, pe care alege sa o integreze si in cadrul albumului „Delta”. Se pare ca formatia britanica a gasit reteta succesului si a decis sa nu se abata de la ea.

“Cu totii am experimentat de curand sentimentele profunde din jurul mortii si a nasterii si, prin urmare, cam toate piesele albumului “Delta” au fost scrise plecand de aceste doua fenomene/ sentimente. Cea mai mare provocare a fost sa avem grija sa scriem piesele intr-un stil cat se poate de autentic si real. Pana la urma acestea vor fi piese pe care le vom interpreta ani de acum incolo si daca nu e real, aproape de inima noastra, atunci nu mai are rost.”- Mumford

Tracklisting “Delta”
42
Guiding Light
Woman
Beloved
The Wild
October Skies
Slip Away
Rose Of Sharon
Picture You
Darkness Visible
If I Say
Wild Heart
Forever
Delta

Puteti asculta/descarca albumul “Delta” aici: https://umusic.lnk.to/DeltaMumfordSonsPR, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *