Morandi revine cu un nou single, “Keep You Safe”

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Creativi, originali si fresh, Marius Moga & Andrei Ropcea si-au urmarit visul si au reusit sa se mentina pe piata muzicala pret de un deceniu, timp in care muzica lor a ajuns la milioane de ascultatori.

Acum insa, Morandi revine cu forte proaspete si un nou single: Keep You Safe. Piesa face parte din viitorul album al trupei, ce urmeaza sa fie lansat in primavara anului 2017. Cu un sound intens, creativ si cu usoare note melancolice, Keep You Safe, compusa in studiourile DeMoga Music si Famous Production, de Marius Moga si Andrei Ropcea, ne ofera o viziune optimista asupra vietii.

Piesa ne incurajeaza sa luptam, sa ne ridicam atunci cand cadem, sa nu ne lasam infranti de greutatile inerente vietii si ne arata ca nu suntem singuri niciodata, cineva este intotdeauna alaturi de noi, sa ne incurajeze atunci cand ne este greu. Vocile corului de copii din partea a doua a piesei dau un plus de prospetime sound-ului si confera acel gen de energie pozitiva tipica perioadei lipsite de griji din viata noastra: copilaria.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu drag sa ascultam impreuna noul single al trupei Morandi, “Keep You Safe”, aici, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

Comentarii