Morandi feat. Inna – Summer in December (videoclip nou)

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Morandi feat. Inna putem spune ca este colaborarea acestei ierni, cele doua proiecte lansand piesa “Summer In December”, ce benefiaza acum si de un videoclip foarte interesant pe care va invitam sa-l urmariti alaturi de noi.

Titlul piesei este o metafora pentru puterea dragostei, care poate aduce soarele si caldura chiar si in prag de Craciun, in miezul iernii. Summer In December este o piesa calda, care vorbeste despre emotii, despre iubire, amintiri si dor. Piesa a fost compusa de Randi in colaborare cu Marius Moga si produsa in studiourile Famous Production.

“Summer In December” a fost lansata recent cu un lyric video, iar acum fanii au parte si de videoclipul oficial. Acesta a fost filmat la Castel Film, Inna si Randi avand alaturi doi actori talentati, Silviu Mircescu si Alexandra Poiana, care, in ciuda temperaturilor scazute de afara au intrat foarte bine in poveste si au colaborat excelent cu regizorul Michael Mircea.

“Ma bucura colaborarea cu Inna, pe care o consider una dintre cele mai talentate artiste de la noi. Cu piesa aceasta chiar vreau sa va aducem putina vara in decembrie, asa cum o spune titlul. Sper sa va placa si sa va aduca un moment de bucurie atunci cand o ascultati. Odata cu lansarea acestui single, va aratam directia in care Morandi se indreapta; ne-am maturizat pe parcursul anilor, atat ca imagine, cat si ca sound si va pregatim multe alte surprize.”, spune Randi.

“Intotdeauna mi-am dorit sa aduc vara in sufletele oamenilor, iar cand am ascultat pentru prima data ideea piesei “Summer in December”, am simtit ca nu ma mai pot desparti de ea. Este o mare bucurie sa pot colabora cu Morandi, mai ales ca ei sunt printre primii artisti romani cu care am cantat pe o scena internationala. Stiu cu siguranta ca “Summer in December” atinge suflete, asa ca, va invit sa o ascultati.”, declara Inna despre colaborarea cu Morandi.

Comentarii