MoonSound & Midi Culture LIVE, la Coloana Infinitului din Targu Jiu
2021-08-30 18:49:00

MoonSound și DJ-ul Midi Culture au realizat, în premieră în România, o călătorie muzicală la Târgu Jiu, cu DJ set I NAME IT. Evenimentul, care s-a desfășurat duminică, 29 august 2021, a fost realizat în parteneriat cu Centrul de Cercetare, Documentare și Promovare „Constantin Brâncuși”. Show-ul a avut loc în cadrul Ansamblului Monumental „Calea Eroilor”, lângă Coloana Infinitului.

MoonSound este unul dintre cele mai apreciate proiecte de muzică electronică din România, fiind o prezență constantă la festivaluri autohtone importante, precum Untold, Neversea sau Deep Forest Fest.

Printre artiștii internaționali cu care MoonSound colaborează se numără: Claptone, Groove Armada, Tube & Berger, Fritz Kalkbrenner și Gorgon City. MoonSound este, în același timp, owner-ul TeddyBear, unul dintre cele mai reprezentative branduri de petreceri din România.

Peste 4 milioane de Shazam-uri

Midi Culture este singurul DJ și producător român care a ajuns pe locul #11 în topul Shazam Global, în anul 2016. Numărul record de Shazam-uri ale acestuia, încă neegalat de alți artiști români, este de peste patru milioane. Artistul se remarcă prin piese cu accente deep house, care au un bass inconfundabil, precum Oh Mammy și Ocean Drive. Midi Culture poate fi găsit și în zona de slap house sau dance.

I NAME IT este un label independent de muzică electronică, înființat în 2019, care își propune să asigure experiențe memorabile iubitorilor acestui gen muzical. Ineditul concept de evenimente, precum cel care a avut loc în acest weekend la Târgu Jiu, urmează să fie organizat și în alte locații speciale din țară.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *