Moogly lanseaza single-ul si videoclipul "Nu trece usor"
2016-03-10 20:58:34

Moogly revine in muzica si lanseaza single-ul “Nu trece usor”, o piesa de dragoste cu un sound fresh, inspirata dintr-o poveste reala.

Single-ul este compus de catre Moogly, Andrei Daniel Iorga, Adrian Ilie, Mircea Nistor, Sergiu Ene si este produs in studioul Suna bine, iar videoclipul este regizat de catre Mihai Laz Cinematography.

Odata cu lansarea piesei “Nu trece usor”, Moogly a pregatit si un show incendiar pentru evenimentele la care va fi prezent, iar alaturi de el pe scena vor urca de fiecare data patru fete, Alyssa, Annda, Eliza, Nicolle.

Prima aparitie pe sticla a lui Moogly a avut loc datorita colaborarii cu Lili Sandu in piesa „Lee Lee”, un adevarat succes in 2009. “In perioada aceea am inteles cu adevarat ca acesta este rolul pe care il joc eu in acest univers. E uimitor ce simti cand o multime de oameni iti striga numele si te recunosc pe strada, fapt care mi-a dat incredere in fortele proprii. Atunci am avut certitudinea ca eu trebuie sa cant, sa devin un artist in adevaratul sens al cuvantului”, declara Moogly.

Dupa colaborarea cu Lili Sandu, Moogly a facut parte din trupa Bloggers, formata din 4 baieti. In 2011, si-a urmat visul de a deveni tot mai cunoscut in peisajul muzical romanesc si participat in cadrul concursului „X Factor”. Cariera artistica a lui Moogly a continuat si printr-o alta pasiune, dansul, si a lucrat cu nume cunoscute din muzica.

Acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul noului single al indragitului Moogly, “Nu trece usor”, dupa care va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *