Monoir lanseaza „Midnight in Norway", alaturi de Ameline
2019-11-21 18:52:02

Monoir, producatorul, compozitorul si artistul care a cucerit atat publicul din tara cat si pe cel international cu hituri precum „The Violin Song” (alaturi de Osaka si Brianna) si „Lost in Istanbul”(alaturi de Brianna), lanseaza „Midnight in Norway”, featuring Julia Bognar Finnseter aka Ameline, compozitoare de origine norvegiana.

Filmat in Møre og Romsdal (Norvegia), videoclipul completeaza prin starea sa visatoare mixul de ritmuri orientale, influente pop si chitare acustice. Piesa a fost creata intr-o tabara de songwriting din Trondheim, Norvegia, pe acoperisul unui hotel, la miezul noptii. Ziua urmatoare, Monoir impreuna cu Ameline au intrat in studio si au finalizat „Midnight in Norway”, o frumoasa balada de dragoste.

„Intr-o noapte, dupa un session lung, m-am urcat pe acoperisul hotelului si in timp ce stateam acolo, am vazut cel mai frumos apus pe care as fi putut sa mi-l imaginez vreodata. In jurul orei 00:20 am postat o poza pe Facebook cu titlul „Midnight in Norway”. M-am simtit inspirat si mi-am dat seama ca asta trebuia sa devina titlul unei piese. Urmatorul lucru pe care il stiam, piesa era noul meu single, apoi am venit din nou in Norvegia sa filmam clipul”, Spune Monoir.

Primul single lansat de Monoir in 2016, „The Violin Song”, a adunat peste 65 de milioane de vizualizari pe YouTube. A urmat apoi „Lost in Istanbul” (Brianna), hit ce a ocupat locul 1 in topul difuzarilor la radio in Romania, „My Time” (alaturi de Dara), „Tsunami” (alaturi de Brianna) si multe altele. Pana in prezent, Monoir a colaborat cu nume precum Laurentiu Duta, Elena Gheorghe, Costi Ionita, Marius Moga, Deepcentral, Delia si a produs single-uri de succes precum „Ieri Erai” (Raluka), „Am dat tot” (3 Sud Est), „Duminica” (DJ Project & Elena Gheorghe), „Like a Virgin” (Alexandra Stan) si „Vida Linda” (Sasha Lopez & Ale Blake).

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *