Monoir feat. DARA lanseaza piesa si videoclipul „My Time"
2018-09-03 18:01:05

Monoir, producatorul hit-ului international „Lost in Istanbul”, lanseaza alaturi de cantareata de origine bulgara DARA, piesa cu videoclip „My Time”.

In videoclip frumoasa artista canta si danseaza in peisaje naturale de-a dreptul impresionante. Videoclipul realizat in Bulgaria este regizat si filmat de catre Monoir.

DARA este o tanara cantareata, iubita si cunoscuta in Bulgaria mai ales in urma participarii la emisiunea X-Factor unde s-a clasat printre top 3 finalisti. Timbrul vocal al DAREI este scos in evidenta de sound-ul fresh si ritmurile dance ale liniei melodice compuse cei doi artisti si produsa de Monoir. „Am inregistrat piesa in urma a doua sesiuni derulate pe parcursul a doar 24 de ore. Ma bucur ca am avut ocazia sa lucrez cu DARA. Este o artista cu o energie incredibila, cu un vibe foarte bun, care m-a inspirat pentru aceasta piesa. Am fost pe aceeasi lungime de unda.” declara Monoir despre colaborarea cu DARA.

DARA isi lanseaza single-ul de debut “K’vo Ne Chu” in vara lui 2016. Dupa succesul inregistrat de acest single in Bulgaria, DARA lanseaza dupa cateva luni si o versiune a piesei in limba engleza „Onto You”. Anul urmator artista lanseaza urmatoarele doua single-uri insotite de videoclip „Rodena Takava” si „Nedei” precum si un featuring alaturi de Plamen& Ivo, Pavell & Venci Venc’.

In 2018, Monoir a fost premiat cu doua Discuri de Aur pentru productia pieselor “All I Need” (Brianna) si “Zaynah” (Kate Linn & Chris Thrace). In martie 2017, producatorul si artistul Monoir a colaborat cu June pentru “We Had Love”. In luna mai a aceluiasi an, a lansat alaturi de Bianca Linta single-ul si videoclipul “Golden Sands”, apoi a incheiat anul cu piesa “Save the night”, in colaborare cu Alexandra Stan. Primul single lansat de Monoir in 2016, “The Violin Song”, a adunat peste 61 de milioane de vizualizari pe YouTube, iar cel mai recent hit al producatorului, „Lost in Istanbul”, are deja peste 39 de milioane de vizualizari pe YouTube si a ocupat locul 1 in topul difuzarilor la radio, in Romania. Pana in prezent, artistul a colaborat cu nume precum Laurentiu Duta, Elena Gheorghe, Costi Ionita, Marius Moga, Deepcentral, Delia si a produs single-uri de succes precum „Ieri Erai” (Raluka), “Am dat tot” (3 Sud Est), “Duminica” (DJ Project & Elena Gheorghe), „Like a Virgin” (Alexandra Stan) si “Vida Linda”(Sasha Lopez & Ale Blake).

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *