Møme lanseaza single-ul „Sail Away” feat. Ricky Ducati
2018-11-24 16:11:11

Mereu pe drum, Møme a scris in Australia primul sau album „Panorama”, lansat in anul 2016, care a inregistrat peste 295 de mii de vanzari globale si a facut furori in presa internationala. In timpul turneului din L.A., Møme a surprins pe toata lumea si a scris o noua piesa, „Sail Away” feat. Ricky Ducati, care va fi integrata pe viitorul sau EP, „Møment II”, a carui data de lansare este programata pentru 21 decembrie.
„Sail Away” este dovada incontestabila a talentului lui Møme, reusind sa le ofere fanilor o mostra autentica de muzica pop, ce ii va duce mai mult ca sigur cu gandul la soarele californian.
Momentul acestei noi lansari este mai mult decat oportun, mai ales pentru ca succeda EP-ul „Møment I”, scris in Bali si lansat in luna iunie. Møme a avut ocazia de a face show-uri incrdibile peste tot in lume: in America de Nord, alaturi de Gramatik, in cadrul celor mai cunoscute festivaluri de muzica (Roskilde, Dour, Paleo), dar si pe cele mai cunoscute scene pariziene, Olympia & La Cigale.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *