Mohombi & Klara Hammarström - The One
2020-06-02 17:51:02

Mohombi, artistul și compozitorul multipremiat cu Discul de Platină și cu un premiu Grammy, revine cu cea mai nouă lansare intitulată “The One”, în colaborare cu Klara Hammarström. Klara este o artistă suedeză și, totodată, vedeta din reality show-ul suedez, “Familjen Hammarström”.

“The One” este scris de Mohombi, Yei Gonzalez, Arash și Laurell Baker, și reprezintă următorul single pe care Mohombi îl lansează după megahitul “Hello” — o piesă ce i-a adus artistului statutul de dublu premiat cu platină în țara sa de baștină, Suedia. Pentru acest nou single, Mohombi face echipă cu Klara Hammarström, o artistă care a ajuns în luminile reflectoarelor în anul 2019 prin intermediul hitului său de debut, “You Should Know Me Better”. “The One” este o baladă romantică în care este înfățișată puterea pe care ne-o dă dragostea. Vocea angelică a Klarei oferă un plus de emoție versurilor atât de simple, dar pure.

“Să rămâi împreună cu persoana iubită nu se întâmplă din senin, și nici realizarea de a avea o relație cu adevărat fericită. Se întâmplă multora dintre noi să credem că ne-ar fi mai bine alături de altcineva. Trebuie să iubești, să respecți, să lupți, în pofida tuturor obstacolelor – asta facem. Nu vom ceda, nu vom renunța. Vom rămâne împreună. Tu ești persoana potrivită pentru mine!”, ne relatează Mohombi despre melodie.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *