Modalități prin care scapi de grăsimea din zona coapselor
2018-11-06 10:58:14

Când vine vorba de corp, știm că sunt anumite zone care sunt foarte dificil de ”subțiat”, inclusiv coapsele. Nu există o dietă sau un exercițiu care să vizeze în mod specific grăsimea din zona coapselor, dar se pot face anumite schimbări în rutina zilnică pentru tonifierea picioarelor și estomparea celulitei, și anume:

Exerciții cardio

Coapsele și alte părți ale corpului pot fi subțiate cu ajutorul exercițiilor cardio. Tu trebuie să arzi calorii, să le arzi rapid și în cantități mari. 60 de minute de cardio de 5 ori pe săptămână îți vor aduce rezultatele dorite. Alege exercițiile care lucrează în special picioarele.

Alergat

Indiferent dacă alergi sau mergi pe banda de alergat, menține un ritm accelerat și continuă să aduni câți mai mulți kilometri. Exercițiile de acest gen lucrează în special picioarele, mușchii coapsei și îi tonifică. În plus, alergând pe bandă arzi mai multe calorii. Aleargă fără să te oprești cel puțin 30 de minute.

Yoga sau pilates

În timp ce exercițiile cardio au efect asupra greutății, yoga și pilates au efecte pozitive asupra mușchilor coapselor. Atât yoga cât și pilates se concentrează asupra părții inferioare a corpului și puterea stă pe spate. Chiar dacă pare greu de crezut, yoga și pilates te ajută să slăbești.

Micul dejun

Nu sări niciodată peste micul dejun, chiar dacă ții dietă. Micul dejun este esențial pentru menținerea unei greutăți normale, pentru că așa stimulezi metabolismul de dimineață. Dacă ai un metabolism mai bun, cu siguranță picioarele și restul corpului sunt în general mai subțiri.

Mănâncă alimente bogate în proteine, carbohidrați și fibre și apoi practică 20 de minute exerciții cardio. Astfel vor fi arse grăsimile și vei construi mușchi, în timp ce carbohidrații îți oferă energia de care ai nevoie pe parcursul zilei.

Apă, multă apă

Apa nu are calorii, te menține hidratată și eliminp toxinele din organism. În plus, apa te ajută să te menții în formă și să ai un control asupra alimentației. Așadar, apa nu trebuie să lipsească. Recomandate sunt 8 pahare de apă pe zi, dar cantitatea depinde de înălțimea și greutatea pe care o ai. Începe-ți ziua cu un pahar cu apă călduță, în timp ce seara o poți încheia cu o ceașcă de ceai.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *