Moby a anuntat lansarea noului album “Reprise” si a lansat melodia "The Lonely Night"
2021-04-19 14:09:55

Moby, unul dintre pionierii muzicii electronice, a anuntat lansarea albumului “Reprise” pe 28 mai 2021. Proiectul va relua cele mai mari hit-uri din cariera de 30 de ani a lui Moby. Recent, Moby a lansat “The Lonely Night, in colaborare cu Kris Kristofferson & Mark Lanegan.  

Impreuna cu ajutorul Budapest Art Orchestra, Moby doreste sa ofere un aer nou celor mai importante melodii clasice din catalogul sau, oferind aranjamente muzicale noi pentru orchestra si instrumente acustice. Pe album vor fi prezenti Alice Skye, Amythyst Kiah, Apollo Jane, Darlingside, Deitrick Haddon, Gregory Porter, Jim James, Kris Kristofferson, Luna Li, Mark Lanegan, Mindy Jones, Nataly Dawn, Skylar Grey si Víkingur Ólafsson. 
 
“Reprise” va contine cele mai mari hituri ale lui Moby, precum: “Go”, “Extreme Ways”, “Natural Blues” si “Why Does My Heart Feel So Bad?”. Unele versiuni ale pieselor vor fi mai lente, iar altele intr-un ritm mai alert datorita orchestrei. Albumul nu doreste sa fie un proiect tip “Greatest Hits”, ci mai degraba un mod prin care Moby doreste sa adapteze toata cariera lui intr-un mod inedit, care sa ofere un sunet nou pentru piesele deja lansate.
 
Momentul in care Moby a fost invitat la Walt Disney Concert Hall, pentru a sustine un concert live impreuna cu Gustavo Dudamel si Los Angeles Philharmonic, a trezit in Moby dorinta de a crea un album clasic in colaborare cu o orchestra.
 
Anul 2021 va fi unul important pentru Moby, lansand albumul “Reprise”, dar si filmul biographic “Moby Doc”. Filmul va fi regizat de Rob Bralver si va fi lansat pe 28 mai. “Moby Doc” va fi narat chiar de Moby si va prezenta viata lui, de la trupele punk pana la succesul din topuri, de la problemele de adictie la viata vegana. In film vor aparea interviuri de la David Lynch si David Bowie, dar si momente inedite si nemaivazute de la concertele lui Moby.
 
Moby este un compozitor, artist, producator, DJ, activist si fotograf, cu o multime de discuri de platina in toata lumea, acumuland in cariera sa peste 20 de milioane de albume vandute, dar si 8 piese in Top 10 Billboard Dance Club Songs. Este cunoscut si pentru ajutorul umanitar oferit de-a lungul timpului. Moby este autorul a 4 carti si detine o colectie de fotografii.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *