Mișcare importantă pe piața de booking de concerte - Forward Music Agency preia book-ingul exclusiv pentru portofoliul Global Records de artiști
2021-03-31 16:03:56

Forward Music Agency preia portofoliul și echipa de booking Global Records, devenind astfel agenția exclusivă de booking cu cel mai mare portofoliu de artiști din România. Companiile au identificat împreună oportunitățile pe care le oferă această preluare: servicii cât mai bune oferite artiștilor, la standardul celor oferite de agențiile de booking internaționale, și o eficiență cât mai bună în vânzare.

“Ne bucurăm să lucrăm în această formulă, să avem ocazia să reprezentăm întregul catalog Global Records. Ne propunem să o facem în cel mai profesionist mod, o calitate care ne-a reprezentat întotdeauna. Planul nostru e simplu: vrem să aducem atât bucurie publicului, cât și satisfacție artiștilor din portofoliu. Prin preluarea echipei deja existente la Global, precum și prin preluarea catalogului de artiști, construim o agenție cu care ne mândrim. Ne dorim să valorificăm cât mai mult experiențele, calitățile și modul de lucru ale fiecăruia. Rămâne doar să se reia evenimentele, lucru care sperăm să se întâmple într-un cadru controlat cât de curând, a spus Cristi Ochiu, CEO Forward Music Agency.

“Întotdeauna ne-am dorit să le oferim artiștilor noștri cea mai bună reprezentare și cele mai bune oportunități de a-i aduce în fața publicului lor. Această mișcare reprezintă un pas important atât la nivel de business, cât și pentru artiștii pe care-i reprezentăm, care vor avea astfel acces la cele mai bune servicii de booking existente în prezent în piață. Suntem încântați de această formulă și bucuroși să lucrăm cu echipa Forward Music Agency, care are mulți ani de experiență în industria de entertainment și un număr impresionant de concerte pe care le-a intermediat. Sunt convins că acest lucru va fi un plus și așteptăm cu nerăbdare reluarea concertelor, în condiții de siguranță”, a spus Lucian Ștefan, CEO Global Records.

Este o acțiune firească, bazată pe o viziune comună pe care o avem împreună cu managementul Forward Music Agency asupra pieței de concerte din Romania. Ne bucurăm să lucrăm în această formulă, prin care punem la dispoziția artiștilor noștri cele mai bune servicii de reprezentare în industria de live. Sperăm ca anul 2021 să aducă vești mai bune și un cadru de lucru în condiții de siguranță, în care publicul să se poată bucura de experiența muzicii live a artiștilor lor preferați. Este un domeniu foarte dificil, în care nu poți face performanță decât dacă îți place enorm ceea ce faci, iar acest aspect suntem siguri că este valabil în cazul echipei Forward”, a declarat Olga Juverdeanu, Director General Global Records.

Forward Music Agency este cea mai mare agenție de booking din România. A fost înființată în 2014 de către Cristi Ochiu și a adus în fața publicului nume importante din muzică, în mii de concerte organizate. În urma parteneriatului cu Global Records, Forward Music Agency administrează un portofoliu de peste 60 de artiști din toate genurile muzicale semnificative și vine cu cea mai complexă ofertă pentru concerte și evenimente.

Global Records este cea mai mare casă de discuri independentă din Romania. În ultimii ani a dezvoltat și gestionat sub umbrela proprie mai multe direcții importante din industria de entertainment, cum ar fi vânzarea de imagine si online marketing, agenția de publishing, organizare de evenimente și agenție de booking, fiind, datorită portofoliului său, cel mai important jucător din piața de concerte de muzică pop-dance.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *