Miryam s-a congelat! Artista se mentine in forma prin criogenie!
2015-08-04 13:47:33

Miryam edit2 (1)

A cantat mult timp in America si acolo a apelat pentru prima data la criogenie, pe intelesul tuturor o sesiune de congelare, ce presupune sederea timp de 90 de secunde intr-o capsula unde temperatura este de -180 de grade, pentru a-si revitaliza corpul si a obtine energia necesara unui nou turneu prin cele mai frumoase orase din lume.

Este vorba despre Miryam, una dintre cele mai sexy cantarete de la noi. Acum, artista este in promovare cu single-ul si videoclipul “Don’t Stop” si pentru ca s-a intors in tara are nevoie de cele mai in voga tratamente de beauty pentru a se mentine in forma. Daca in Statele Unite Miryam platea in jur de 1000 de dolari pentru o sesiune de congelare, la noi artista scoate din buzunar in jur de 500 de euro pentru astfel de tratamente de criogenare.

“Ma simt extrem de bine si de revigorata dupa o sesiune de criogenare, fie ea faciala sau corporala. Nu doar ca imi incarc bateriile, dar ma ajuta si la slabit pentru ca distruge definitiv un numar important de celule adipoase. In plus, pielea devine ferma si catifelata, reintinereste, organismul se regenereaza, iar aerul rece are un efect puternic si asupra ridurilor. Sunt extrem de incantata de aceste tratamente”, spune Miryam, care are un corp fara cusur.

Va las sa dati replay la cea mai recenta piesa a lui Miryam “Don’t stop”, lansata sub egida Sprint Music.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *