Miryam, artista care provine din Palestina, mai bogata cu 10.000 de euro in noaptea de Revelion!
2015-12-22 17:37:49

Artista cu origini arabe, Miryam, se pregateste acum pentru maratonul pe care urmeaza sa-l faca in noaptea dintre ani. Cantareata are stabilite sase concerte pentru Revelion, spre bucuria ei, toate in Bucuresti.

“In seara de Revelion voi avea 6 concerte, toate in Bucuresti. Va fi o seara frumoasa! Abia aștept!”, spune Miryam, care paseste in noul an plina de ganduri pozitive, dar si cu un cont mai bogat si mai plin cu aprope 10.000 de euro.

Cantareata care s-a nascut in Romania, dar are stranse legaturi cu tarile arabe, pentru ca tatal sau biologic a fost palestinian, iar tatal de-al doilea este sirian, va avea parte de un Craciun dublu si o masa plina de bunatati mai mult sau mai putin vegetariene. Pentru ca a renuntat sa manace carne in urma cu zece ani, din cauza unor probleme de sanatate, Miryam si-a rugat mama sa-i pregateasca niste sarmalute speciale, pentru vegetarieni.

“In general nu gatesc, pentru ca nu am timp, si oricum in dieta mea (vegetariana) zilnica, 90 la suta sunt cruditati. Dar de sarbatori imi place sa bucataresc si folosesc mereu o carte de bucate veche. Imi place sa “impachetez” cornulete si sa ornez salata de boeuf, pentru ca-mi aduce aminte de copilarie. Sarmale nu am facut niciodata pentru ca mi le face mama prea gustoase, cu siguranta nu mi-ar iesi la fel. Ea stie perfect cum sa inlocuiasca carnea astfel incat sa iasa o delicatesa”, povesteste Miryam.

“Pentru ca parintii mei locuiesc la Iasi iar ai sotului meu in Bucuresti ne este foarte greu sa ne adunam cu totii de sarbatori. Asa ca am ales o cale de mijloc, un Craciun la Iasi, unul la Bucuresti. Anul acesta va fi unul frumos pentru ca voi petrece Craciunul in Bucuresti iar de Revelion vor veni si parintii mei. Faptul ca parintii mei au religii diferite mie mi-a placut foarte mult, era sarbatoare mai des la noi. Respectam si sarbatorile islamice si pe cele crestinesti. Craciunul nu era cu nimic diferit de cel din casele romanilor. Noi, copiii, impodobeam bradul cu tata, mama si bunica preparau bucate specifice, primeam cadouri si mergeam cu colinda. Poate doar un sigur lucru era diferit, carnea de porc era inlocuita cu cea de vita sau oaie…”, a mai adaugat Miryam.

Cantareata a aflat de ceva timp ca familia ei din Palestina este una dintre cele mai bogate. Anabtawi Group este una dintre cele mai cunoscute companii din tarile arabe, iar Miryam ar putea primi o mostenire consistenta.

Miryam a lansat de curand un single nou, insotit si de un videoclip de imagine – “Prada”.

Dupa ce a dat lovitura in Japonia si Coreea cu piesa “Bounce” si a cantat toata vara “Don’t stop”, Miryam lanseaza “Prada”, o piesa compusa in studiourile DeMoga. Noul single este insotit si de un videoclip de imagine, regizat de Simion R Stefan, in care artista incearca sa explice unui admirator ca iubirea ei nu e de vanzare.

Va las sa (re)urmariti mai jos videclipul noului single Miryam – “Prada”, dupa care va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *