Mirela Cabero, artista Cat Music Spain, este finalista Eurovision Spania 2017
2017-01-16 20:19:38

Spania si-a anuntat deja finalistii Eurovision Song Contest, iar Mirela Cabero, una dintre artistele label-ului Cat Music Spain, este printre cei 6 concurenti care participa in cadrul finalei Objetivo Eurovision.

La o luna de cand a fost lansat, label-ul Cat Music Spain face un pas important si intra, alaturi de Mirela, in finala Eurovision Song Contest Spain cu single-ul “Contigo”

Piesa “Contigo” este compusa de catre Tony Sánchez-Ohlsson, Isaac Luque, Ander Pérez si produsa de catre Ovi Jacobsen (reprezentantul Romaniei la Eurovision in 2010 si 2014), alaturi de Isaac Luque si Brynjard Buvarp Misvær, in studiourile Happiness Production si Kemper Music.

Mirela Cabero si-a inceput cariera inca de la o varsta frageda, cand a participat la Eurovision Junior si are deja 12 ani de activitate muzicala. Recent, Mirela a participat ca ambasador al Mr. Gay Spain si a inregistrat imnul, pe care l-a cantat in cadrul evenimentului Orgullo Gay de Madrid 2016.

In urma cu o luna, Cat Music, cea mai importanta casa de discuri din Romania si un jucator important al industriei muzicale internationale, a fost primul label din Romania care a deschis o filiala internationa – Cat Music Spain. Odata cu lansarea label-ului Cat Music Spain, a fost lansat si primul artist din portofoliu – Jorge Gonzalez.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna lyric-video-ul piesei frumoasei Mirela Cabero, “Contigo”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

https://www.youtube.com/watch?v=bO82_QuryPk

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *