Mircea Eremia lanseaza un cover dupa hit-ul lui Randi - "Prietena ta"
2015-08-07 12:11:39

mirceaaa

A cucerit publicul din Romania in doar doua saptamani de la debut cu piesa ,,Ilegal” (feat. Alina Eremia), iar acum revine cu o noua supriza muzicala: un cover dupa hit-ul lui Randi – “Prietena ta” (feat. UDDI si Nadir)!

Mircea Eremia, noua senzatie a muzicii romanesti, a dat lovitura in muzica. Prima lui piesa lansata alaturi de Media ProMusic, “Ilegal” a ajuns deja hit. La doar doua saptamâni de la lansare, melodia a depasit peste 2 milioane de vizualizari pe YouTube, si a devenit inca din prima zi de la lansare numarul 1 în topul ListenOnRepeat (topul celor mai ascultate 10 piese pe repeat din România).

Hit-ul “Ilegal” este compus in cel mai tare studio din Romania „Mango Music” de Mihai Gruia, Dorian Oswin si Mellina, intrepreta hit-ului „Poza de album”, iar la versuri au contribuit si Mircea si Alina Eremia! Filmarile clipului au avut loc la Corbeanca Park si au durat mai bine de 14 ore, in regia lui Richard Stan si Claudiu Stan.

Acum, tanarul artist isi surprinde admiratorii cu un super -cover dupa hit-ul lui Randi, “Prietena ta” (feat. Uddi si Nadir), una dintre piesele lui prefrate.

Va las sa asculta mai jos coverul “Prietena ta” interpretat de indragitul Mircea Eremia. Enjoy!

Cine este Mircea Eremia?

Tânarul în vârsta de 18 ani este fratele Alinei Eremia si a debutat la Tip Top Minitop pe când era doar un copil si mai apoi a aparut în zeci de emisiuni pentru copii, cea mai cunoscuta fiind “Numai cu acordul minorilor”, unde a fost coleg nu doar cu sora lui, ci si cu alte vedete La La Band: Liviu, Gloria, Bubu, Ana si Gabi. “Înca de când eram mic am participat la diverse concursuri si emisiuni si cred ca de atunci mi-am dat seama ca în muzica îmi gasesc linistea si ca pe scena ma simt cel mai bine”, povesteste Mircea.

Mircea a reprezentat chiar România la Eurovision, la fel ca Alina. În timp ce sora lui a facut-o ca artista solo, fratele mai mic a facut parte din trupa 4 Kids, alaturi de Sabrina Stroe, Gabriela Bugle si Bogdan Bidasca, obtinând locul 10 la editia din anul 2007.

Pe masura ce a trecut timpul însa, Mircea nu a mai aparut atât de des la televizor, focusându-se mai mult pe scoala, însa acum este mai pregatit ca oricând sa cucereasca topurile muzicale din România.

“Sunt o persoana visatoare si îmi doresc foarte multe lucruri de la viata dar cel mai mult vreau sa domin topurile muzicale si sa duc o viata frumoasa. Unul dintre proverbele dupa care ma ghidez este „Carpe Diem” si acest lucru poate spune multe despre mine si despre personalitatatea mea”, spune tânarul artist.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *