MIRA lansează „Zero absolut"
2020-10-13 20:56:41

După „De ce”, „O privire”, „Plus și minus” și „Învață-mă”, hituri ce se vor regăsi pe primul album din carieră, MIRA lansează „Zero Absolut”, o poveste muzicală sensibilă și emoționantă despre dragoste, pentru toți cei care simt că au inimile frânte și sufletele zdrobite.

Compus de către Alex Pelin, Radu Pârvulescu, Andy Platon, Maria Voiculescu și Amadeo Chiriac, single-ul „Zero absolut” este despre puterea de a renaște din propria cenușă. Atunci când iubirea se sfârșește, încerci să îți „îngheți” sufletul pentru ca durerea să nu invadeze inima. Videoclipul regizat de Ciolpan completează prin imagini mood-ul piesei și dezvăluie o altă latură a MIREI, una vulnerabilă în fața sentimentelor, dar îndeajuns de puternică să-și redescopere forța de a continua și de a lupta pentru fericire. Artista apare în mai multe ipostaze, iar una dintre ele este alături de un vultur, considerat vânătorul suprem al aerului și un simbol al luminii.

„Mă bucur foarte tare să vă dezvălui cea de-a cincea piesă de pe album. Este o poezie muzicală, i-aș zice eu și abia așteptam să o ascultați și voi. Am pregătit și versiunea acustică pe care o să v-o prezint curând”, spune MIRA.

MIRA este una dintre cele mai iubite voci feminine ale momentului. Compune, cântă la chitară și pian, iar în această perioadă lucrează la primul său album din carieră. Printre cele mai de succes piese ale artistei se numără „Cum de te lasă”, „Ce-o fi o fi” (alături de Vescan), „Fete din Balcani” (alături de Corina și Skizzo Skillz), „Vina”, „Uit de tine”, „Inimă nebună”, dar și „Maracas” (alături de Lino) și „Străzile din București” (împreună cu Florian Rus). De-a lungul timpului, single-urile lansate de MIRA au cucerit topurile muzicale și inimile fanilor și au adunat sute de milioane de vizualizări pe YouTube.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *