Minelli lansează single-ul și videoclipul „Haos”
2018-09-11 12:45:41

Artista Global Records, Minelli, lansează piesa „Haos”, compusă de ea împreună cu Costin Bodea si Irina Rimes într-o sesiune de vară la Periș. Ulterior, la versuri a participat si Killa Fonic. „Haos e piesa mea preferată momentan, mă bucur că am avut inspirația să o scriu și sper să producă… Haos printre oameni :). Dai un play și poate dacă nu te prinde din prima, după a doua ascultare devine addictive”, declară ea.

Minelli a compus piese pentru unii dintre cei mai mari artiști din țară, printre care INNA și este vocea unora dintre cele mai cunoscute piese ale lui Vanotek – „Back to me”, „În dormitor”, „No sleep”.

Minelli a făcut parte din trupa Wassabi și a colaborat cu Markus Schulz, Golan, DJ Polique, Filatov & Karas, Dave Ramone, Vanotek, Arnold Palmer sau Follow Your Instinct. Single-ul de debut, „Empty Spaces”, a atras atenția celor de la Ultra Records și a fost lansat pe canalul lor de YouTube, unde a avut peste 6 milioane de vizualizări iar pe Spotify si Apple Music a inregistrat peste 1 milion de streamuri. Piesa a fost apreciată în scurt timp de cei de la Ultra Music, casă de discuri din Statele Unite ale Americii, care se concentrează pe muzica dance electronică și reprezintă artiști precum: Tiesto, Armin van Buuren, Fedde le Grand, deadmau5, Benny Benassi, David Guetta, Avicii, Hardwell, Calvin Harris, Era Istrefi, Kygo, Morcheeba, Marcus Schulz, Above & Beyond.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *