Milan lanseaza un super cover dupa "Bebe Rexha - I Got You"
2017-04-21 18:12:19

Milan, artista care l-a demascat pe “Regele minciunilor”, lanseaza astazi o reinterpretare proprie a uneia dintre cele mai cunoscute piese ale momentului, “I Got You” de la Bebe Rexha .

La doar 16 ani, Milan este detinatoarea unei voci inconfundabile care, alaturi de o prezenta scenica aparte, au ajutat-o sa castige trofeul Mamaia Copiilor in 2012. Artista este prima absolventa a scolii “Stage Academy”, fiind incurajata de cantareata Lora.

Totodata, Milan face parte din proiectul “Generation Y”, ce pune in valoare tinerele talente si aduce o directie noua in industria muzicala.

“I Got You” este o piesa scrisa de Ben Berger, Lauren Christy, Jacob Kasher, Ryan McMahon, Ryan Rabin si Bleta Rexha, in timp ce de productie s-au ocupat Captain Cuts (cunoscuti si pentru colaborari cu The Chainsmokers, Tove Lo si Grouplove ). Lansata in luna octombrie a anului trecut de catre Bebe Rexha si Warner Music Group, piesa a reusit sa devina unul dintre hiturile inceputului de an, intrand in topurile din intreaga lume.

Legat de cover, Milan declara “Am ales o melodie de la Bebe Rexha pentru ca este una dintre artistele mele favorite. Imi inspira de fiecare data un aer fresh, un stil unic foarte fain, de care am ramas impresionata. Fiecare piesa lansata de ea este wow, dar este preferata mea”

Versiunea interpretata de Milan prezinta o abordare slow si indrazneata, ce pune timbrul tinerei in evidenta.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa ascultam impreuna coverul “I Got You”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *