Mike Posner lansează piesă, „Prince Akeem" feat. Wiz Khalifa
2019-08-10 15:59:55

Mike Posner („I Took A Pill In Ibiza”, „Cooler Than Me”), cunoscutul producător, compozitor și interpret, nominalizat la Grammy, lansează o nouă piesă, „Prince Akeem”, care marchează colaborarea neașteptată dintre el și Wiz Khalifa.
„Prince Akeem” succedă lansarea din luna ianuarie a videoclipului piesei „Move On”, extrase de pe albumul „A Real Good Kid”, cel de-al treilea album semnat Mike Posner. Piesele albumului vorbesc despre felul în care Mike Posner a fost obligat sa accepte toate încercările pe care viața i le-a trimis în ultima perioadă.
Acesta este albumul care îi scoate în evidenta calitățile de povestitor prin muzică, Mike reușind să surprindă în piesele sale mesajul principal al întregului material: toate începuturile se regăsesc în cele mai tragice sfârșituri.
Tot procesul de scriere, înregistrare și masterizare al albumului a durat mai bine de doi ani. Unul dintre motivele pentru care a durat mai mult, tine și de faptul că Mike a trebuit să aibă grijă de tatăl său, în ultimele luni de viață. Albumul spune povestea vieții sale, în care a trebuit să se confrunte și cu iubirile pasionale, pierderile și, în ultimul caz, acceptarea.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *