Mike Posner a revenit cu albumul "A Real Good Kid"
2019-01-18 18:46:40

Artistul Mike Posner, cel care a facut ravagii cu piese precum “I Took A Pill in Ibiza” si ” Cooler Than Me” si a fost nominalizat de mai multe ori la premiile Grammy, s-a intors cu un nou album – “A Real Good Kid”.
“A Real Good Kid este un album despre durere, pierdere si fericirea cu care aceste sentimente vin. Este despre un telefon pe care l-am primit si care ma anunta ca tatal meu are o tumoare imensa pe creier. Este un album despre cum a trebuit sa imi vand casa din L.A., ca sa ma pot muta inapoi in casa copilariei, pentru a avea grija de tata. Este despre cum m-am indragostit dupa ce el a murit, dar si despre cum acea relatie s-a dizolvat, fara sa stiu macar de ce. Este despre cum totusi toate acestea mi-au adus liniste”, declara Mike Posner.
Cel de-al treilea album semnat Mike Posner, “A Real Good Kid”, include si piesele “Move On”, “Stuck in The Middle” si “Song About You”. Piesele vorbesc despre felul in care Mike Posner a fost obligat sa accepte toate incercarile pe care viata i le-a trimis in ultima perioada.
Acesta este albumul care ii scoate in evidenta calitatile de povestitor prin muzica, Mike reusind sa surprinda in piesele sale mesajul principal al intregului material: toate inceputurile se regasesc in cele mai tragice sfarsituri.
Tot procesul de scriere, inregistrare si masterizare al albumului a durat mai bine de doi ani. Unul dintre motivele pentru care a durat mai mult, tine si de faptul ca Mike a trebuit sa aiba grija de tatal sau, in ultimele luni de viata. Albumul spune povestea vietii sale, in care a trebuit sa se confrunte si cu iubirile pasionale, pierderile si, in ultimul caz, acceptarea.
Intr-un clip video lansat recent, Mike Posner a anuntat ca va porni intr-un turneu de promovare, de 9 luni, incepand cu luna martie. Clipul a strans peste 10 milioane de vizualizari in prima saptamana.
Incepand cu anul 2009, Mike Posner, artistul care a fost certificat de mai multe ori cu discul de platina, a devenit una dintre cele mai recognoscibile voci ale industriei muzicale.
In 2010, albumul sau de debut, “31 Minutes to Takeoff”, a primit doua discuri de platina si datorita pieselor “Cooler Than Me”, “Please Don’t Go” si “Bow Chicka Wow Wow.”
Intre turnee de promovare cu Justin Bieber si cu alti artisti, Mike Posner a devenit si unul dintre “producatorii de hit-uri”. El este mintea creativa din spatele unor hit-uri precum “Sugar” (Maroon 5), “Boyfriend” (Justin Bieber) si “Beneath Your Beautiful” (Labrinth ft. Emeli Sandé), dar si multe alte piese lansate de Pharell, Wiz Khalifa, Big Sean, T.I., Snoop Dogg si Avicii.
Tracklist “A Real Good Kid”:
1. Introduction
2. January 11th, 2017
3. Wide Open
4. Song About You
5. Move On
6. Drip
7. Staring at the Fire
8. Perfect
9. Amen
10. Stuck in the Middle
11. One More Song
12. How It’s Supposed To Be

Asculta/ descarca albumul aici: https://umusic.lnk.to/ARealGoodKidPR , apoi te astept cu parerea ta. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *